Vilka är vi?  

Ett par ord om vårt företag och vår butik.

Delikatessgrossisten importerar högkvalitativa delikatesser från framför allt medelhavsregionen. Vi säljer några av världens finaste olivoljor, caviar, färsk tryffel från Italien, charkuterier, populära lemonader och mycket annat av livets goda. Våra kunder är landets främsta delikatessbutiker, saluhallar, restauranger, livsmedelskedjor och andra grossistföretag. Några kunder är Urban Deli, NK, Kajsa Warg, Östermalms Saluhall, Martin Servera, Holy Greens och många fler. Varje vecka flygs färsk tryffel in från Italien för vidare leverans till många av våra Michelinkrogar eller fine dining-restauranger. Även större mat- och cafékedjor, och de bättre dagligvarubutikerna från ICA jobbar tillsammans med oss.

Produkterna är alltid av hög kvalitet, vackra, har god design och en intressant historia att berätta. 

Det mesta hämtas från medelhavsregionen men vi tittar gärna i våra närområden också. Vi vill att våra produkter skall vara vackra i sin omgivning, i köket, på middagsbordet eller som exklusiv gåva. 

Vi har rättigheterna på produkter för att säkerställa leveranser över tid och för att säkerställa våra marknadsinsatser. Som exempel kan nämnas La Mortuacienne lemonader, Planeta olivolja, Marteli pasta, Pona lemonad, Nacarii Caviar och många fler. 

Vi har även en egen produktlinje där vi arbetar som importör och tar själva hem produkterna direkt från producenten, nu senast ett kryddsalt, och som då går under varumärket Delikatessgrossisten.

Vårt mål 

Om du väljer att arbeta med oss så kommer vi gladeligen samarbeta med dig.

Vi siktar på att få glada och nöjda kunder genom att sälja de bästa produkterna till de bästa priserna. Vi förändrar kontinuerligt vårt sortiment så titta gärna tillbaka.

Kundvänlig service

100% tillfredsställelse

Kvalité garanterat

Pålitlighet

Ansvar

säkerhet

Integritet

Våra fördelar 

Bra pris

I och med att vi importerar själva och även har vår egen produktlinje kan vi hålla väldigt konkurrenskraftiga priser.

Nöjda kunder

Vi arrangerar även vissa provsmakningar. Fråga om du är intresserad.

Kvalité

Vårt primära mål är att ni ska kunna njuta av riktiga delikatesser

Snabb leverans

Vi siktar på att ni ska ha era produkter så snart som möjligt. I många fall blir det även samma dag.